Eye of the Dragon
DreamLyrics Message Gaming
Who's Online Now
2 registered members (Neptune, Zeim), 0 guests, and 29 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Shout Box
Dice Roller
You will need to enable Javascript in order to view the Dice Roller.
Games List
You will need to enable Javascript in order to view the Games List.
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 1 of 2 1 2
#969734
Mon 29/04/19 15:56 UTC
Mon 29/04/19 15:56 UTC
Joined: May 2010
Posts: 8,958
Mina Offline OP
I am plotting.. Shh!
Mina  Offline OP
I am plotting.. Shh!
Moderator
Joined: May 2010
Posts: 8,958



Testing! Can anyone else see this video? It comes up as a big blank spot for me...

Okay Ken said it shows up as a big blank spot for him as well.

I have tired with a few videos, same thing happens with each. HOWEVER, in older posts the videos come through great... but if I copy and paste the link from an older post into a NEW post, it's blank, even though it shows up in the older posts.



Jinkies!
#969736
Mon 29/04/19 16:00 UTC
Mon 29/04/19 16:00 UTC
Joined: May 2000
Posts: 22,394
Phoenix Prime Offline
One of the Evil GMs
Phoenix Prime  Offline
One of the Evil GMs
Moderator
Joined: May 2000
Posts: 22,394
no video

#969737
Mon 29/04/19 16:02 UTC
Mon 29/04/19 16:02 UTC
Joined: May 2000
Posts: 62,856
Gypsy Offline

Wizop
Gypsy  Offline

Wizop
Administrator
Joined: May 2000
Posts: 62,856
Testing with one of PPs HWD posts:


#969738
Mon 29/04/19 16:03 UTC
Mon 29/04/19 16:03 UTC
Joined: Apr 2007
Posts: 161,812
KenSeg Offline
Babylon 5 Rules
KenSeg  Offline
Babylon 5 Rules
Administrator
Joined: Apr 2007
Posts: 161,812
I don't see anything

#969739
Mon 29/04/19 16:03 UTC
Mon 29/04/19 16:03 UTC
Joined: May 2000
Posts: 62,856
Gypsy Offline

Wizop
Gypsy  Offline

Wizop
Administrator
Joined: May 2000
Posts: 62,856
OK that too is blank whereas it showed in the HWD thread. Interesting. Seems we have an issue. I will ask questions and get back to you. Thanks! smile

#969741
Mon 29/04/19 16:09 UTC
Mon 29/04/19 16:09 UTC
Joined: May 2010
Posts: 8,958
Mina Offline OP
I am plotting.. Shh!
Mina  Offline OP
I am plotting.. Shh!
Moderator
Joined: May 2010
Posts: 8,958
Thanks Gypsy!


Jinkies!
#969752
Mon 29/04/19 17:07 UTC
Mon 29/04/19 17:07 UTC
Joined: May 2000
Posts: 38,950
M
MikeD Offline

Administrator
MikeD  Offline

Administrator
M
Joined: May 2000
Posts: 38,950
Hmmmm ... First, I don't see 'the link' in your initial post :-/

However, when I edit that post I can see the 'link text'. When I copy/pasted the link, I could see the video. Beyond that, not sure what is going on <sigh>

I will do a bit more 'poking around' and see what I can find.


MikeD
#969753
Mon 29/04/19 17:10 UTC
Mon 29/04/19 17:10 UTC
Joined: May 2000
Posts: 38,950
M
MikeD Offline

Administrator
MikeD  Offline

Administrator
M
Joined: May 2000
Posts: 38,950
Update ... everything seems correct in the link. Can you point me at one that you can see? I would like to see if there is some difference between the old ones that work and this one that does not.


MikeD
#969755
Mon 29/04/19 17:13 UTC
Mon 29/04/19 17:13 UTC
Joined: May 2000
Posts: 38,950
M
MikeD Offline

Administrator
MikeD  Offline

Administrator
M
Joined: May 2000
Posts: 38,950
OK ... may be a permissions issue here. Lemme check with TPTB about this.


MikeD
#969756
Mon 29/04/19 17:16 UTC
Mon 29/04/19 17:16 UTC
Joined: May 2010
Posts: 8,958
Mina Offline OP
I am plotting.. Shh!
Mina  Offline OP
I am plotting.. Shh!
Moderator
Joined: May 2010
Posts: 8,958
Here is a link to a post that videos do work in

POST

here is a cut & paste of the video in that post. Works/visible there... invisible here.



Jinkies!
#969758
Mon 29/04/19 17:17 UTC
Mon 29/04/19 17:17 UTC
Joined: May 2000
Posts: 22,394
Phoenix Prime Offline
One of the Evil GMs
Phoenix Prime  Offline
One of the Evil GMs
Moderator
Joined: May 2000
Posts: 22,394
silly question but it caught me once... does the media tag match the link? Youtube UBB tag/youtube address?

and is it a full youtube address, not the short version that looks like youtu.be. that has gotten me in the past as well.

#969760
Mon 29/04/19 17:19 UTC
Mon 29/04/19 17:19 UTC
Joined: May 2010
Posts: 8,958
Mina Offline OP
I am plotting.. Shh!
Mina  Offline OP
I am plotting.. Shh!
Moderator
Joined: May 2010
Posts: 8,958
PP here is the link..

Code
[video:youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ClQcUyhoxTg[/video]


If it was just an issue with the tag, I am not sure why it would show up one place and not the other (newer) post?


Jinkies!
#969763
Mon 29/04/19 17:31 UTC
Mon 29/04/19 17:31 UTC
Joined: May 2000
Posts: 22,394
Phoenix Prime Offline
One of the Evil GMs
Phoenix Prime  Offline
One of the Evil GMs
Moderator
Joined: May 2000
Posts: 22,394
I have no effective means to troubleshoot, but mike is chasing it down i'm sure. i put that code into an older forum and it came back blank- that means it isn't just your new shiny forum that is glitching. the link itself works in google and then plays. older videos are intact and visible so it's not a difference in the code. I don't see any errant spaces in the link that play havoc with UBB code.

https://www.youtube.com/watch?v=ClQcUyhoxTg



above is just the link itself and then the UBB code wrapping the link... link works properly by itself.

i am out of things to suggest at this moment

#969772
Mon 29/04/19 17:54 UTC
Mon 29/04/19 17:54 UTC
Joined: May 2000
Posts: 22,394
Phoenix Prime Offline
One of the Evil GMs
Phoenix Prime  Offline
One of the Evil GMs
Moderator
Joined: May 2000
Posts: 22,394
here is another video that works in the PM thread- does it work here?

Standing Still- Jewel

#969773
Mon 29/04/19 17:56 UTC
Mon 29/04/19 17:56 UTC
Joined: May 2000
Posts: 27,970
Don Offline
Moderator
Don  Offline
Moderator
Joined: May 2000
Posts: 27,970
ClQcUyhoxTg



ClQcUyhoxTg



HMMM, I tried

Code
[video:youtube]ClQcUyhoxTg[/video]


which is what I usually do for a video and it doesn't show up.

#969776
Mon 29/04/19 18:02 UTC
Mon 29/04/19 18:02 UTC
Joined: May 2000
Posts: 27,970
Don Offline
Moderator
Don  Offline
Moderator
Joined: May 2000
Posts: 27,970
Jim:> Jewel isn't there either.

#969783
Mon 29/04/19 19:39 UTC
Mon 29/04/19 19:39 UTC
Joined: May 2000
Posts: 38,950
M
MikeD Offline

Administrator
MikeD  Offline

Administrator
M
Joined: May 2000
Posts: 38,950
Based on my initial bit of poking around, I think it =might= be a permissions problem. Where were you having the problem initially, Mina?? I would like to have a look at the permissions there.


MikeD
#969786
Mon 29/04/19 21:20 UTC
Mon 29/04/19 21:20 UTC
Joined: May 2010
Posts: 8,958
Mina Offline OP
I am plotting.. Shh!
Mina  Offline OP
I am plotting.. Shh!
Moderator
Joined: May 2010
Posts: 8,958
Mike,

I was composing posts in a PM.


Jinkies!
#969789
Mon 29/04/19 21:51 UTC
Mon 29/04/19 21:51 UTC
Joined: May 2000
Posts: 38,950
M
MikeD Offline

Administrator
MikeD  Offline

Administrator
M
Joined: May 2000
Posts: 38,950
Mina, first, it doesn't matter where/how you compose a post. The only thing that matters is what is in the actual post when you submit it.

I =think= (yeah, I know, a scary proposition <weg>) it is a permissions issue with the forum in question. I am checking with 'TPTB' (i.e. the =amazing= Pak <wink>) to make sure that I am correct <g> Again, with which forum are you having this problem?


MikeD
#969790
Mon 29/04/19 22:15 UTC
Mon 29/04/19 22:15 UTC
Joined: May 2010
Posts: 8,958
Mina Offline OP
I am plotting.. Shh!
Mina  Offline OP
I am plotting.. Shh!
Moderator
Joined: May 2010
Posts: 8,958
Mike,

Okay, the first time was in a PM, then in the Smallville Forum, then here... and so... I would say ALL Forums smile

Older posts / videos are working great!

New ones... nope, not even with tags cut and pasted from older posts.

Not in any of the Forums I have tried.

Last edited by Mina; Mon 29/04/19 22:16 UTC.

Jinkies!
#969791
Mon 29/04/19 22:37 UTC
Mon 29/04/19 22:37 UTC
Joined: May 2000
Posts: 38,950
M
MikeD Offline

Administrator
MikeD  Offline

Administrator
M
Joined: May 2000
Posts: 38,950
I think not. Not sure about PMs. There are no controls that I have access to for that. Here I am not surprised that 'videos' don't work, but that is something we can debate and possibly ... 'adjust' <g>

Lemme look at Smallville and see what I can find there.


MikeD
#969792
Mon 29/04/19 22:42 UTC
Mon 29/04/19 22:42 UTC
Joined: May 2000
Posts: 38,950
M
MikeD Offline

Administrator
MikeD  Offline

Administrator
M
Joined: May 2000
Posts: 38,950
OK ... there is no obvious setting that would seem to block video links. So it seems like something that will take Pak to figure out <sigh>

If you can point us to the thread and ... if it is there ... which post has the link that isn't working, that would help.


MikeD
#969794
Mon 29/04/19 22:56 UTC
Mon 29/04/19 22:56 UTC
Joined: May 2000
Posts: 22,394
Phoenix Prime Offline
One of the Evil GMs
Phoenix Prime  Offline
One of the Evil GMs
Moderator
Joined: May 2000
Posts: 22,394
this thread has several embedded videos that don't show up

#969795
Mon 29/04/19 23:15 UTC
Mon 29/04/19 23:15 UTC
Joined: May 2000
Posts: 38,950
M
MikeD Offline

Administrator
MikeD  Offline

Administrator
M
Joined: May 2000
Posts: 38,950
Which thread in particular? I looked at the forum and didn't see any 'issues'.


MikeD
#969798
Mon 29/04/19 23:35 UTC
Mon 29/04/19 23:35 UTC
Joined: May 2000
Posts: 22,394
Phoenix Prime Offline
One of the Evil GMs
Phoenix Prime  Offline
One of the Evil GMs
Moderator
Joined: May 2000
Posts: 22,394
Here's a post in the DTT forum

https://www.dreamlyrics.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=949190#Post949190

1st message had two videos in it- the first video was no loger available on youtube but the thread still showed that a video existed, it just had the 'no longer availabe' message in the embedded player. The second video showed up just fine.

so, i went to youtube and got a new version of the same song, new youtube address.

I simply cut and pasted the new video address iover the old video, keeping the same UBB video tags.

posted the changes

***

and now the video doesn't show up at all on the message just an empty space and the second video is gone now as well... and i did nothing to that video.

this isn't a local permissions issue- this is an entire sitewide issue.

maybe something got glitched in the last little downtime episode?

***

the very next message in that thread also had a video in it. It was there when i went back to look at it. I played the video right from the thread- worked great (it was a song from Lost Boys).

I then clicked on Edit post. I made NO changes. I just saved the message as if I had made changes- let me reiterate- I changed NOTHING, just saved the message

and now the video is gone from sight.

((As a note- I was a computer technician in the air force. I did shotgun troubleshooting at NORAD/Cheyenne Mountain. My job was to isolate issues by testing all the variables available to narrow down a problem- then yank that problem out, replace it, and get the system back up so we weren't blind. Other techs worked on the component level to fix the piece itself. That's what I did here, I just tested various ways to make the issue occur so that I could give more information on when and how this is happening- somebody else's job to figure out why though?

i hope this helps

Page 1 of 2 1 2

Newest Members
Kenderlocks, Rae, jixiaolanhe, Altumarret, Quantumphear
141 Registered Users
Today's Birthdays
No Birthdays
Member Spotlight
Posts: 972
Joined: June 2000
Show All Member Profiles 
Forum Statistics
Forums98
Topics2,380
Posts204,026
Members141
Most Online206
Nov 4th, 2012
November
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
†Restricted forums can only be accessed by DreamLyrics members of the age of 18 years or older. Access which is granted by the Behind Closed Doors Procedure.
™DreamLyrics Message Gaming. DreamLyrics Message Gaming does not own copyright on DreamLyrics texts or graphics, except trademarked DreamLyrics logos and logotypes. The works contained in DreamLyrics are copyrighted (automatically, under the Berne Convention) by the original authors and may be available under the terms of the Creative Commons Attribution Licence. (See Copyrights for details.)
Privacy Policy
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1.1